Apple Yeni Ses Ürünleri Çıkarabilir


Apple’ın üzerinde çalıştığı yeni ürünlerin arasında yenilenmiş AirPods’un da olduğu söyleniyor.

Apple’ın yeni ses ürünleri üzerine çalıştığı söyleniyor. Bu ürünlerden ilkinin yeni AirPods olduğu iddia ediliyor. AirPods’un yeni sürümünün gürültü engelleme özelliğinin bulunacağı konuşulurken, bunun aktif mi, yoksa pasif bir sistemle mi yapılacağı hakkında bilgi yok.
Ayrıca suya dayanıklılığının da artırılacağı belirtiliyor. Suya dayanıklılık nispeten düşük seviyede olacak. Kulaklıklarla yüzmeye imkan sağlamayacak, fakat terden ve yağmurdan da etkilenmeyecek. Yeni AirPods, eski AirPods kablosuz şarj istasyonlarına uyumlu olacak ve muhtemelen biraz daha pahalı olacak.
Apple’ın geliştirmekte olduğu bir diğer ürünün ise kafa üstü kulaklık olduğu iddia edildi. Bu kulaklığın Sennheiser ve Bose ile rekabet edecek seviyede olacağı söylenirken, Beats yerine Apple markasıyla piyasaya sürüleceği belirtiliyor.
Son olarak yeni bir HomePod hoparlörünün de geliştirildiği de iddialar arasında. Yeni HomePod ya da bu hoparlör hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.
Apple Yeni Ses Ürünleri Çıkarabilir Apple Yeni Ses Ürünleri Çıkarabilir Reviewed by İrfan ALPER on Cumartesi, Haziran 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok